CDA Logo

CDA RUCPHEN

NIEUWSBERICHTEN

Sybrand Buma voorgedragen als burgemeester Leeuwarden

Het CDA feliciteert de gemeenteraad van Leeuwarden met haar keuze om Sybrand Buma voor te dragen als burgemeester. En wij feliciteren Sybrand met deze welverdiende volgende stap.

Het CDA is Sybrand veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet en toewijding aan Nederland en aan de partij. In 2012, op de uitslagenavond kondigde Sybrand aan te gaan bouwen aan het CDA, ‘dag voor dag, steen voor steen’. En dat heeft hij gedaan! 

Inmiddels staat er weer een trotse partij die, dankzij een team waar het talent van afspat, veel van haar idealen voor Nederland voor elkaar krijgt. Dat is ook een partij van lokale en regionale CDA’ers, die voor mensen in hun buurt het verschil maakt. 

Betrouwbaar en betrokken zijn kwalificaties die vaker aan politiek leiders van het CDA zijn toegeschreven. En ze gelden zeker ook voor Buma. Maar hij is de eerste CDA leider die geroemd werd om zijn #bumor. Voor ons binnen het CDA al bekend, maar voor de buitenwereld werd ‘humor op zijn Buma’s’ de verrassing van de campagne 2017. Sybrand bleef al die jaren dicht bij zichzelf, onverschrokken en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij bouwde aan een partij die we door willen geven. Voor een land dat we door willen geven. #bumabedankt

Laatste Nieuws

CDA Rucphen

CDA Gemeente Rucphen
Achtmaalsebaan 17
4721 SM  SCHIJF
CONTACT
heartenvelopeusercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram