CDA Logo

CDA RUCPHEN

NIEUWSBERICHTEN

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap 2019


Ad Siemons Tosca Goorden
Waterschap Brabantse Delta lijst 2 nr. 22 Provinciale Staten lijst 2 nr. 48
Het Provinciehuis in Den Bosch lijkt ver weg. Toch is het van belang om vanuit West-Brabant een goede vertegenwoordiging te hebben, die de belangen van de burgers en ondernemers in West-Brabant behartigt. Het CDA is een volkspartij die altijd in de buurt is. De lokale afdelingen zijn de ogen en oren en leggen snel contact met Den Bosch, Den Haag of Brussel als het nodig is. Een stem op 20 maart op het CDA is een stem die gehoord wordt in Den Bosch.
Stem daarom op Tosca Goorden, Provinciale Staten, CDA lijst 2 nr. 48.
Voor leegstand in het buitengebied, het tegengaan van ondermijning en (drugs)criminaliteit heeft onze gemeente Rucphen de Provincie nodig, immers criminaliteit stopt niet bij de gemeentegrens. Met elkaar moeten we de handen ineen slaan om dit alles zo veel mogelijk terug te dringen.
Tevens zijn verkeersveiligheid (N638), mobiliteit (openbaar vervoer en eventuele alternatieven hiervoor) en duurzaamheid belangrijke onderwerpen waar zowel Rucphen maar ook de Provincie mee bezig zijn.
Ook een stem voor het CDA in de Waterschapsverkiezingen is van belang. De afgelopen zomer is erg droog geweest. Door bijvoorbeeld gezuiverd afvalwater en weer terug te brengen op het land, kan de droogte structureel worden aangepakt. Nu wordt dat water in de Westerschelde geloosd, dat is zonde. Ook het beter zuiveren van afvalwater door medicijnresten en micro plastics eruit te halen, heeft hoge prioriteit.
Stem daarom op Ad Siemons, Waterschap Brabantse Delta, CDA lijst 2 nr. 22

Laatste Nieuws

CDA Rucphen

CDA Gemeente Rucphen
Achtmaalsebaan 17
4721 SM  SCHIJF
CONTACT
heartenvelopeusercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram