CDA Logo

CDA RUCPHEN

NIEUWSBERICHTEN

CDA Rucphen gaat voor Lokaal & Sociaal!

Het CDA Rucphen is klaar voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen en heeft unaniem Suzanne Breedveld- De Ruiter gekozen als lijsttrekker. De huidige wethouder zegt ‘We gaan ons hard maken voor een samenleving waar iedereen erbij hoort.’
Ter voorbereiding van aankomende verkiezingen is er gewerkt aan een verkiezingsprogramma met een focus per dorp en wijk, passend bij het lokale gevoel en de visie die gekend is in de gemeente: Omzien naar Elkaar. ‘Wij zitten niet in Den Haag, onze leefomgeving staat centraal’ zegt Suzanne duidelijk.
En daar hoort een sterke en diverse lijst bij zoals Tosca Goorden en Anthony Lambregts uit Schijf, Ad Siemons uit Sint-Willebrord en Nicojan Lazeroms uit Sprundel. Allen met een hart voor de gemeente en vooral voor hun eigen dorp en mensen. Daarnaast staan een aantal nieuwe mensen op de lijst waaronder jonge boer Eline van Kalmthout, oud-schooldirecteur Ad Goossens en oud-gemeentesecretaris Guus Broos uit Rucphen en buurtpreventist Marlies van Trijp uit Schijf. Als lijstduwers staan oud-raadslid Jac Martens en voorzitter Adrie Konings op onze kandidatenlijst.
Lees nu het verkiezingsprogramma van het CDA Rucphen en kom meer te weten over de aanpak om te wonen in de buurt, een goede omgeving om te werken, goede zorg voor iedereen, de plannen voor een creatief beleid met groen en onze visie: Besturen vóór lokaal.

Laatste Nieuws

CDA Rucphen

CDA Gemeente Rucphen Vinkenstraat 18 F
4711 JZ ST.WILLEBRORD.
CONTACT
heartenvelopeusercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram